Informații importante

Produsele noastre

Cheile și carcasele pe care le găsiți în webshop-ul nostru sunt produse remanufacturare de calitate înaltă și nu sunt produse originale de fabrică. Produsele noastre NU sunt marcate cu logo-ul de fabrică și/sau cu numele de brand! Logo-urile și brandurile folosite pe pagina noastră web reprezintă proprietatea intelectuală a firmelor respective. Folosirea acestora pe pagina noastră are loc numai în scopul identificării produselor! Drepturile de autor rămân în continuare la proprietarii originali ai acestora.

Pentru schimbarea carcasei cheii, trebuie înlocuit întregul sistem electronic și, dacă există, chipul transponder. Altfel, mașina nu va porni. Capacul și trunchiul cheii nu poate fi schimbat întotdeauna cu piesele de schimb ale cheilor de la fabrică. În cele mai multe cazuri, trunchiul cheii trebuie copiat!

Dacă eventual nu găsiți în oferta noastră cheia de care aveți nevoie, vă rugăm să ne semnalați acest lucru prin e-mai și noi vom încerca să facem rost de cheie pentru dumneavoastră.

Cel puțin 90% dintre produsele noastre sunt direct în stoc!


Transport

Transportul coletelor noastre este asigurat de serviciul de curierat rapid.