Cheie briceag


Subcategorii

A cui cheie briceag u k este deja obișnuită cu eleganța relaxată. După oprirea autovehiculului, ieșire este după o lumină accident vascular cerebral la un clip în buzunar pentru masina lui cheile în zzal un calm extraordinar, că nici pantalonii - sau buzunarul de la cămașă nu rupe cheia profilului .

Care este cheie briceag z ?

În cheie briceag tale, așa cum sugerează și numele, complet, cum ar fi un cuțit automat cu arc cu arc Eng . La simpla apăsare a butonului sare - și înapoi de la tastatură, profilul tastei devine invizibil. Doar carcasa cheii din plastic este vizibilă.

Cel care cunoaște, iubește și folosește . În plus față de cheile în stil vechi, face ca acesta să fie votat, în general, nu a cunoscut avantaje pentru cheie briceag sau pur și simplu nu știu.

Temeri și adevăruri , să aflăm pro și contra unei cheie briceag !

 

De beneficiile unui z cheie briceag 

  • practic - ușor de depozitat în buzunar , profilul cheii este integrat în carcasa cheii . Nu deranjează când stai, în timp ce lucrezi, se potrivește într-un buzunar mic, profilul cheii nu iese din el. 
  • confortabil - nu se blochează în nimic , nu înjunghie și nu îți rupe pantalonii sau cămașa 
  • se face prin simpla apăsare a unui buton de fiecare dată când ajunge și în afară : centrală sistemul de blocare , alarma sunt eliberate , iar dispozitivul de imobilizare , de asemenea , permite motorului să înceapă. 
  • De asemenea, acesta împiedică spargerea sau furtul mașinii , spre deosebire de mașinile aparținând tipurilor mai vechi de chei. Cheie briceag de blocare este în siguranță.

 

Dezavantaje ale cheie briceag:

Printre dezavantajele și problemele unei cheie briceag se numără , desigur, acele piese care sunt supuse unui stres constant:

  • cel mai mare dezavantaj al unei cheie briceag este uzura sau perforarea unui buton din cauza utilizării continue .
  • mecanismul de pivot de lângă butoane poate slăbi și după multe utilizări
  • profilul cheie poate izbucni din cheie carcasei .

 

Aceste suplimente, pe de altă parte, a fost ajutor udunk în casa cheie briceag oferirea de ajutor.   Alegerea auto chei case , de înaltă calitate , după - produsele fabricate, dar nu există nici o izbitoare alimentatoare logo - ul de brand și logo - urile pe ele , din moment ce ny deținut marca .

 

Copie cu cheie briceag - Temeri și refuzuri

De obicei, cei care se abțin de la ea, se tem că mai târziu, stiloul-cheie, profilul cheii vor fi dificil de copiat.

Această frică este complet nefondată: din casa cheilor, profilul cheii, cu ajutorul unui instrument special , poate fi îndepărtat foarte ușor , cu un singur gest : la baza cheii deschise, există un mic s t ift. Acest lucru, acest instrument simplu puțin, și lovirea ke zdődhet este cheie profil copie . Apoi, cu aceeași mișcare simplă, așezați stiloul cheie în loc și bateți înapoi cheia mică .

Dacă te locuințe cheie necesare pentru a înlocui carcasa cheie originală După demontare, care nu este , de asemenea , un proces dificil - , noua masina cheie briceag casa plasate în ea l EVO baterie, electronica , metri sapa Ti Pušų cheie briceag site - uri în chip imobilizator, capsula de sticlă .  

E lmondhatjuk că o cheie practică a mașinii din graba de zi cu zi , mașina înăuntru și în pat când , confort incomparabil pentru a oferi, în comparație cu tipurile mai vechi de chei. Ghidul nu contează că unele vacanță s APLICA Ma, , întâlniri, evenimente, cum ne vedem, cum mașina noastră va arde includ tary. Cheia auto subtil susține această legendă, indiferent de ce marca de masina apartine: Suzuki , BMW, Volkswagen și am putea enumera.